redőny ózd, redőny javítás ózd, putnok, sajószentpéter

Üdvözöljük a Tamási Árnyékolástechnika weboldalán! Ha Ön Ózd, Putnok, Sajószentpéter vagy környéke lakója, akkor jó helyen jár. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a redőny ózd, putnok, sajószentpéter területén történő telepítésében és javításában.

 

redőny ózd, redőny javítás ózd, putnok, sajószentpéter

redőny ózd, redőny javítás ózd, putnok, sajószentpéter

Miért mi?

1. Saját kézből, saját műhelyből: Szakember csapatunk az Ön igényei és elvárásai alapján végzi a redőnyök telepítését és javítását. Minőségi anyagokat használunk, hogy hosszú élettartamú, megbízható és esztétikus redőnyöket kínáljunk Önnek.

2. Széles termékválaszték: Kínálatunkban megtalálhatóak a legmodernebb és legstílusosabb redőnyök, melyeket személyre szabottan telepítünk otthonába. Legyen szó beltéri vagy kültéri redőnyökről, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van.

3. Szaktanácsadás és 5 év garancia redőnyeinkre: Törekszünk arra, hogy minden ügyfelünknek a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk. Kollégáink segítséget nyújtanak a redőny kiválasztásában és az adott helyiséghez való legoptimálisabb méretű és típusú redőny kiválasztásában. Redőny Ózdon, Sajószentpéteren és Putnokon csak 5 év garancia mellett jöhet szóba!

4. Piaci árak alatt: Ózdi redőny telepítő szolgáltatásunkat versenyképes áron nyújtjuk ügyfeleink számára. Minőségi munkát és megfizethető árakat kínálva, szeretnénk minden otthonban lévő redőnnyel felruházott lakást tulajdonosnak örömöt szerezni. Kérjen árajánlatot és tapasztalja meg első kézből árainkat!

Redőny javítás ózd területén

Nem csak redőnyök telepítésével foglalkozunk, hanem redőny javítással is. Tudjuk, hogy a meghibásodott redőny kellemetlenséget okozhat Önnek, és azonnali megoldást igényel. Tapasztalt szerelőink gyorsan és hatékonyan megoldják a problémát, így Ön újra élvezheti a nyugodt és komfortos otthont, amit megszokott.

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha redőny telepítésére vagy javítására van szüksége Ózdon, Putnokon, Sajószentpéteren vagy környékén, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Szívesen válaszolunk bármilyen kérdésére, és segítünk megtalálni az Ön igényeinek legjobban megfelelő redőnyt.

Helyezze lakását biztonságba és emelje otthona szépségét a Tamási Árnyékolástechnika segítségével. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma vagy írjon nekünk az info@tamasianyekolas.hu e-mail címre. Ne habozzon!

Itt kereshet minket

Elérhetőségeink

3529 Miskolc, Lévay József u. 64

Telefon:

+36 20 475 2096

+36 20 545 5074

Email: tamasiarnyekolasbt@gmail.com

Kövessen minket itt
Reluxát szeretne?

Írja meg nekünk igényeit!

A kapcsolatfelvételt követően pár órán belül válaszolunk megkeresésére!