Redőny Miskolc - Szerelés és javítás

A legjobb minőségű redőnyök Miskolcon és környékén. immár 44 éve.

Redőnyök hosszú távra

Redőny Miskolcon, és a megyében hosszútávra csak megfelelő és időtálló alapanyagokból készülhet. Redőnyeinket 44. éve saját kezűleg, saját műhelyünkben készítjük, ezzel biztosítva, hogy vacak termék ne kerüljön megrendelőink otthonába.

Mivel minden helyiség más és más redőny típust és méretet igényel, ezért termékeinket beszerelés előtt egy ingyenes felmérési folyamat előzi meg. Ez a felmérés biztosítja, hogy vásárlóinknak csakis kiváló minőségű és hosszú életű redőnyöket adhassuk át az egész megyében. Speciális igény esetén is fordulhat hozzánk. A 20-30% kedvezményünket árajánlatunk elkészítésével kapja meg.

Várjuk továbbá kedves Felsőzsolcai, Sajószentpéteri, Sárospataki és Sátoraljaújhelyi lakosok megkeresését is redőnnyel kapcsolatos munkálatokra!

Redőny típusok

5 év garanciával

redőny ózd, redőny javítás ózd, putnok, sajószentpéter

Műanyag redőny

A műanyag redőny az egyik legelterjedtebb redőny típus, mely akár 10-15 éven át is nagyszerűen megállja a helyét problémamentesen. Ezidő után is jóval hamarabb történik egy gurtni szakadás, mint probléma a redőnnyel magával. Népszerűsége olcsóságának, egyszerű kezelhetőségének, illetve jó hang és hőszigetelő funkciójának köszönhető.

A műanyag redőny hátránya, hogy a masszívabb, komolyabb minőséget képviselő alumínium redőnytől könnyebben megy tönkre. Egy nagyobb vihar, jégeső kárt okozhat, szétverheti a leceket és betörésbiztosnak sem mondható. Műanyag redőnyeink csak fehér színben kérhetők.

Amennyiben Önnek fontos a megbízható árnyékolás, azonban kevésbé számít az esztétika, és biztonságos környezetben lakik, akkor a műanyag redőny megfelelő választás.

Alumínium redőny

Miért választanak egyre többen alumínium redőnyt az emberek?

 1. Hőszigetelés: Az aluredőnyök segítenek megakadályozni a hőveszteséget a nyári hónapokban, így csökkentik a légkondicionáló használatát, és télen is melegen tartják a helyiségeket.

 2. Hangszigetelés: Az aluredőnyök csökkentik a külső zajok beszűrődését a helyiségbe, így nyugodtabb és csendesebb környezetet biztosítanak.

 3. Magas fokú védelem: Az aluredőnyök védik az épületet az időjárás viszontagságaitól, valamint megakadályozzák az illetéktelen behatolók belátását, így nagyobb biztonságot nyújtanak az ingatlannak.

 4. Energia-megtakarítás: Az aluredőnyök segítségével csökkenthető a fűtés használata is, ami jelentős energia-megtakarítást eredményezhet.

 5. Esztétikai szempontok: Az aluredőnyök sokféle színben és mintázatban kaphatók, így megfelelnek az egyéni ízlésnek és a lakás belső kialakításának is.

külső árnyékolás redőny
kombi redőny miskolc

Kombi redőny

Kombi redőnnyel két problémát oldhat meg egyszerre.

A kombi redőny, a redőny és a szúnyogháló praktikus kombinációja, melyben a két megoldás együtt kerül a nyílászáróra, így nem csak az árnyékolás de a rovarok elleni védelem is megoldható egy szerkezetben. Árban és időben is jobban jön ki, mintha redőnyt és szúnyoghálót külön-külön szereltetne ablakára, és nem kell külön alumínium dobozt vásárolnia ha pl. rolós szúnyoghálót szeretne, mivel az a redőny dobozába kerül bele. Üvegszálas hálóval kérve a szúnyogháló nemcsak a rovarok, de a polleneket is megszűri.

Alkalmazásuk elsősorban ablakokon gyakoribb, de felszerelésük megoldható erkélyajtóra is. Kérhető műanyag és alumínium redőnnyel egyaránt.

Redőny Miskolc árak

Műanyag, alumínium és kombi redőnyök 20-30%-os árkedvezménnyel

Saját készítésű redőnyeink árai típus és különböző kiegészítő felszereltség függvénye. Számos vállalkozás oldalán tájékoztató jelleggel talákozhatunk árakkal. Azonban tudnunk kell, hogy az alapanyagárak változása miatt ezek az árak folyamatosan változnak, így sokszor nem pontosak vagy nem már nem aktuálisak. A félreértések elkerülése érdekében mindenképpen ajánljuk a rendelés előtt az árajánlatkérést és az árak összevetését, így 20-30%-os árkülönbségeinket Ön is megtapasztalhatja.

A Tamási Árnyékolásnál rejtett költségek nélkül adunk árajánlatot, így az áraink mindig pontosak és aktuálisak és tartalmazzák a redőnyök felszerelését és a munkadíjakat is. Kiszállásunk egész Borsod megye területén ingyenes. 

redony arak

Tájékoztató jellegű árak

redőny árak típus szerint

A redőny szerelési folyamat

Redőny javítás Miskolcon és Borsod megyében

Ingyenes kiszállással

A megfelelő redőny legyártásán kívül a beszerelés is fontos lépése az időtálló redőny telepítésének. Sajnálatos módon ezt manapság nem minden kivitelező tartja fontos szempontnak. Vagy nem saját termékekkel dolgozik, vagy mivel sok megrendelője van ezért, felületes módon dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a beszerelt redőny időről-időre javításra szorul.

Cégünk nemcsak kiváló alapanyagokból, saját gyártású redőnyöket készít, de más vállalkozó által beszerelt redőnyök javítását is vállalja Miskolcon és Borsod megye területén.

redőny javítás miskolc

Milyen esetekben szorul javításra redőnye?

És mikor érdemes hozzánk fordulnia.

 • Elszakadt gurtni

  A leggyakoribb probléma. Mivel a redőnyt szinte minden reggel és este fel-le húzza a felhasználó a gurtnik idővel elkophatnak és elszakadhatnak. Ha odafigyelünk és finoman húzzuk fel és engedjük le redőnyeinket, a gurtnik élettartama akár 10 év is lehet.

 • Eltört, leszakadt lecek

  A redőnyök idősödése, használata és az időjárás is befolyásolja a lecek és a redőny állapotát. Azonban nem minden esetben szükséges a teljes redőnyt cserélni, elegendő lehet csak egy-egy lecet.

 • Elakadt redőny

  Az elakadt redőny számtalan okra vezethető vissza, így a probléma megállapítása és orvoslása általában csak a szétszedett redőny után tehető meg. Az elakadás megtörténhet egy egyszerű elmozdulás vagy egy nagyobb törés, de akár egy beépítési hiányosság miatt is. A javítás árát ilyenkor nagyban meghatározza a tényleges probléma és a javítási munkálat mértéke.

 • Motoros automatikai problémák

  A motoros redőnyök elektronikai hibájánál érdemes a legkevésbé laikusként eljárni az ügyben, mert itt számtalan ok lehet a probléma forrása. Ilyen esetben mindenképp érdemes szakember segítségét kérni, mert egy balszerencsés mozdulat akár a garancia elvesztését is jelentheti a felhasználó számára.

Referenciáink

Műanyag redőnyök

Alumínium redőnyök

Ne a mi véleményünkben bízzon

Inkább a vásárlóinkéban

Gurtnicserét végeztek 2 ablakon, egy erkélyablakon és egy kombi redőnyt szereltek 140x160 cm-es ablakra Miskolcon. Ők voltak a legjobbak árban és minőségben. Köszönöm a a precíz munkavégzést!

Varga Andrea

Motoros redőnyt szerettem volna 210x240-es erkélyablakra Kazincbarcikai lakásomba. Sima fehér színben kértem, nem volt probléma, szép munkát végeztek.

Ágnes

antracit alumínium redőny

Ózdi lakásomba kettő darab alumínium redőnyt rendeltem antracit színben. Ők adták a legjobb árajánlatot rá, így őket választottam...

Elek Árpád

Motoros redőnyeinket

motorokkal szereljük.

Gyakran Ismételt Kérdések

Redőny gyártási, szerelési és javítási szolgáltatásunk Borsod megye egész területén elérhető. Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Tiszaújváros, Felsőzsolca,  Sajószentpéter,  Sárospatak, Sátoraljaújhely helyeken ingyenes helyszíni felmérést és szerelést biztosítunk.

Célunk, hogy Borsod megye árnyékolástechnikai korszerűségben ne maradjon el sem a fővárostól, sem Dunántúltól.

A redőnyök árának számításához számos tényezőt figyelembe kell, hogy vegyünk. Az árat elsősorban a redőny mérete, a felhasznált alapanyagok és azok árai határozzák meg. Legyen szó műanyagról, alumíniumról az alapanyag árak folyamatosan változnak, ami miatt nehéz pontosan előre meghatározni, hogy mennyibe fog kerülni a végleges termék.

 

Amennyiben műanyag vagy alumínium redőnyt szeretne otthonába és kíváncsi mennyibe kerülne, kérjük mérje le előzetesen nyílászárója méretét és vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 475 2096-os számon vagy írjon nekünk üzenetet a tamasiarnyekolasbt@gmail.com-ra.

Az okos redőnyök előnyei:

 • távvezérléssel működtethetők, így bárhonnan, bármikor felhúzhatók és leengedhetők,
 • automatikusan állíthatók a fényviszonyoknak megfelelően,
 • időzítőt is beállíthatunk, hogy azok automatikusan lezáruljanak bizonyos időben, az okosotthon rendszerrel összekapcsolva,
 • az okos redőnyök is részei lehetnek az okos otthon rendszernek, ami tovább növeli a kényelmet, praktikusságot és az ingatlan értékét.

Manapság egyre népszerűbb a motoros, elektromos vagy okos redőny az otthonokban. Ennek oka, hogy nagyban maximalizálja a kényelmet és gombonyomásra működtethető az árnyékoló bárhonnan a lakásból. A motoros felszerelés természetesen plusz költség, de ahogyan haladunk affelé, hogy minden automatizáltan működik, úgy lesz egyre gyakoribb a motoros és okos redőnyök használata és előbb-utóbb minden háztartásban ez lesz az alapvető.

Nálunk redőnymotorok közül két márka közül választhat, Somfy és Assa márkák termékei közül. Az automata redőny működtethető lesz, távirányító, wifi vagy hangvezérlés által, attól függően, hogy igényeinek melyik a megfelelőbb. Ezt a két márkát egyébként a legtöbb árnyékolási cég is, így minőségükben biztos lehet. A motorokra mindkét esetben a gyártó 5 év gyártói garanciát vállal.

Az ablak és a lehúzott redőny között légréteg keletkezik (lágkamra), ami meggátolja a meleg levegő kiszökését.

Redőnnyel kapcsolatos cikkeink

Itt kereshet minket

Elérhetőségeink

3534 Miskolc, Bálint u. 2

Telefon:

+36 20 475 2096

+36 20 545 5074

Email: tamasiarnyekolasbt@gmail.com

Kövessen minket itt
Redőny szeretne, redőnye javításra szorul?

Írja meg nekünk igényeit!

A kapcsolatfelvételt követően pár órán belül válaszolunk megkeresésére!