Kik vagyunk?

Árnyékolástechnikai vállalkozás 1978 óta

Cégünk 1978 óta gyárt, szerel, és javít árnyékolókat Miskolcon és Borsod megye egész területén. Mint ahogyan a legtöbb árnyékolástechnikával foglalkozó cég, mi is családi vállalkozásként indultunk, mely mára minőségi saját gyártmányairól és megfizethető árairól vált ismertté. 

Azonban ahogyan közeledünk a század negyedéhez, úgy a verseny is egyre nagyobb ezen a területen. Mára nem elég ha ismert vagy a városban és esetleg helyileg hosszútávra visszamenő neved van az iparágban. Az online jelenlét elengedhetetlenné vált és, mint ahogyan a legtöbb fejlődő és fenntartható vállalkozás is teszi, nekünk is haladni lépést kell tartani a korral. Előrébb kellett lépnünk tehát, ha azt szeretnénk, hogy kiemelkedő minőségű termékeinket és alacsony árainkat továbbra is eljuttathassuk a környező otthonokba. 

Célunk, hogy korszerű és időtálló árnyékolókat juttassunk el az emberekhez és elhasználódott árnyékolóikat rövid időn belül helyrehozzuk, mindenféle fejfájást mellőzve.

irodai szalagfüggöny

Az oldalon jelen lévő gyártmányainkat saját magunk, saját műhelyben készítjük. Hosszútávú beszállítói kapcsolatainknak hála, termékeinket 20-30%-kal olcsóbban biztosítjuk a legtöbb árnyékolástechnikai cégtől.

Motoros redőnyeinket legkorszerűbb Somffy vagy Assa motorral szereljük.

Műanyag redőnyeinket fedett, fényezett, és UV védett redőnyléccel készítjük, ami a hosszú élettartamot biztosítja és, melynek köszönhetően kiemelkedő 5 éves garanciát is biztosítani tudjuk.

Miért a Tamási Árnyékolástechnika?

Mindez túl jól hangzik?

Tegyen egy próbát, érdeklődjön üzenetben vagy hívjon fel minket árajánlattal kapcsolatban!

Kapcsolat