Reluxa Miskolc - Reluxa gyártás és szerelés Miskolcon

Saját műhelyben gyártott reluxa Miskolcon azonnali beépítéssel

Cégünk több mint 44 éve gyárt és szerel reluxákat Miskolcon saját műhelyben. Mivel családi vállalkozás vagyunk reluxáinkat nagy odafigyeléssel, minőségi alapanyagból készítjük. 

A minőséget nem csak mondjuk, de alá is támasztjuk hosszú garanciánkkal, mely a reluxák esetében 5 év. 

Áraink azonban nem mennek a minőség rovására. Az általunk gyártott reluxák árai akár 20-30%-kal olcsóbbak is lehetnek a helyi árnyékolási vállalkozásokétól. Ez annak köszönhető, hogy mi magasabb összegek helyett az időnket fektetjük a minőségi reluxa gyártására és átadására Miskolc lakosai számára. Reluxáinkat Miskolcon és környékén 2-3 hetes határidővel gyártjuk és szereljük.

Letisztult és modern beltéri környezet reluxával

A reluxa régóta használt és a redőny mellett az egyik legnépszerűbb árnyékoló. 

Előnye hogy modern és minimalista hatást ad a beltérnek, Fel és leszerelése egyszerű akár saját kezűleg is megoldható és hatékonyabban szűri a fényt mint a legtöbb árnyékoló. Dekoratív otthoni és irodai használatra egyaránt alkalmas. 

Amennyiben gyakran vált lakást vagy irodát, a szoba hűsen tartása nyáron életbevágó, olcsó és sokoldalú árnyékolót szeretne, a reluxa Miskolcon is a legjobb választás.

Reluxa színek

Beltéri árnyékolóként, akárcsak a szalagfüggüny az otthonunk belső környezetére és hangulatára kiemelt szerepe van a reluxa színe. Mivel legalább 33 színben választható, legfőbb partnere lehet a lakberendezésben, mellesleg valószínűleg a legolcsóbb kiegészítője lesz otthonának.

Reluxa méretek

Reluxáinkat Miskolcon egyedileg saját műhelyünkben gyártjuk, hogy azok lehető legpontosabban Illeszkedjenek megrendelőink ablakára. A lamellák 50, 25 és 16 mm-es szélességben kaphatóak. A legnagyobb reluxa felület 3,5 nm lehet, melyet le tudunk gyártani.

Miért népszerű a reluxa?

 • Olcsó és modern hatást ad a beltérnek

  Legyen szó modern otthonról vagy irodáról reluxával bármilyen környezetbe modern hagulatot biztosíthat és a redőny vagy az átlagos textilfüggöny töredékébe kerülhet.

 • Egyszerű fel és leszerelés

  Ha megunta, más árnyékolót akar vagy költözik könnyedén eltávolíthatja.

 • Annyi fényt engedhet be, amennyire szüksége van

  A reluxa lamellái sűrűbbek és helyben is forgathatók a redőnyével ellentétben, így a nap bámelyik szakaszában tökéletesen személyre szabhatjuk a fényáteresztés mennyiségét.

 • Szinte bármilyen ablakra vagy nyílászáróra felszerelhető

  A reluxa a redőnnyel szemben számos alakzatban kapható, hogy kör vagy háromszög alakú ablakokra, nyílászárókra is felszerelhető legyen.

Reluxa típusok

Feszítés nélküli reluxa

Feszítés nélküli reluxa

A feszítés nélküli reluxa a leggyakrabban használt reluxa típus. A feszítés nélküli nevet arról kapta, hogy az alja nincs rögzítve, a záróléc súlyánál fogva lógva marad. Általában fix ablakokra, ajtóra vagy üvegfalra helyezik vagy térelválasztóként használják. A felhúzás gyöngylánc, a lamellák dőlésszöge pedig forgatópálca segítségével történik.

Perforált reluxa

Perforált reluxa

A perforált reluxa előnye, hogy a reluxa lamelláira számos apró perforációt helyezünk (kilyukasztjuk) és ezáltal még hangulatosabb szűrt fényt vagyunk képesek biztosítani a helyiségnek. A perforált lamellákat elsősorban irodákban használják.

Hová érdemes reluxát szerelni?

A reluxa nappaliba a légkondit is kiváltja

Manapság a tél (a tavasz is) őrülten hideg, a nyár viszont elviselhetetlenül meleg. Ha nincs légkondija az embernek, ülve is ömlik róla a víz.

Ezzel az „alternatív légkondival” akár 8-10 C-ot is hűthetünk a szoba hőmérsékletén.

A metál fényezésű alumínium reluxa előnye a redőny és textil anyagú árnyékolókkal szemben, hogy jóval kevesebb hőt enged be a lakásba. A hőkizárás erőteljesebb a világosabb színek használatával ezzel szemben, mint sokan tudják a sötét színű anyagok épp ellenkezőleg hatnak és vonzzák a hőt. Az alumínium reluxa visszatükrözi az ablakraüvegre sütő napfényt ezáltal védeni tudja a szobát a felmelegedéstől.

A légkondi több százezer forint, azonban alumínium reluxával pár ezer forintból megúszhatja a szoba hűtését. A metál fényű és világos színterezésű reluxákat azoknak ajánljuk akik szeretik az alternatív, jó ár-érték arányú megoldásokat és a szoba hűtését 10-15x olcsóbban akarják kihozni, mintha légkondicionálóba fektetnének. 

reluxa miskolc

Reluxa irodába

A reluxa hű partnere lehet a az irodai munka során.

Céges megrendelőink a reluxát választják legtöbbször irodai környezetbe. Ennek oka nem véletlen, mivel a reluxával tudjuk a fény beáramlását legjobban személyre szabni az árnyékolók széles választéka közül.

Gondoljon csak bele hányszor érte az a kellemetlen helyzet, hogy az irodai gép fényereje nem tudta kompenzálni a beáramló fényt. Ez a frusztráló jelenség könnyedén kiküszöbölhető reluxával, mivel annak lamellái akár helyben is forgathatók, és nem kell teljesen lehúznunk a redőnyt ha látni akarjuk a monitort. Ehhez hasonló fényszűrés még szalagfüggönnyel elérhető el, ezért az a másik leggyakrabban keresett megoldás az irodai árnyékolásban.

reluxa miskolc
Itt kereshet minket

Elérhetőségeink

3529 Miskolc, Lévay József u. 64

Telefon:

+36 20 475 2096

+36 20 545 5074

Email: tamasiarnyekolasbt@gmail.com

Kövessen minket itt
Reluxát szeretne?

Írja meg nekünk igényeit!

A kapcsolatfelvételt követően pár órán belül válaszolunk megkeresésére!