Redőny szúnyogháló, reluxa, szalagfüggöny Miskolc

Válasszon külső és belső árnyékolóinkból.
Redőnyök, reluxák, szúnyoghálók és szalagfüggönyök széles választéka Miskolcon.

arnyekolo szereles

Redőny

Az egyik legnépszerűbb és legközkedveltebb kültéri árnyékoló, mely mára szinte minden helyiség árnyékolásához elengedhetetlen. Megtalálhatja nálunk, műanyag, alumínium és kombi (szúnyoghálóval ellátott), külső- és belső tokos formában is.

Reluxa

A klasszikus és olcsó megoldások hívőinek nyugodt szívvel ajánljuk a reluxát, bármilyen helyiségről legyen szó. Ennek a hagyományos beltéri árnyékolónak fel és leszerelése egyszerű, a teljes üvegfelületet képes lefedni és egy mozdulatra szórtan vagy teljesen kizárni a fénysugarakat.

Szúnyogháló

A szúnyoghálók leginkább nyáron fontosak, hogy a kellemetlen rovarok ne bosszantsanak minket az éjszaka folyamán. Elengedhetetlen kellék gyakran szellőztetett helyiségekben vagy olyan helyen, ahol a nyílászárók gyakran vannak nyitva.

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny a modern árnyékolás úttörője. Az egyik leguniverzálisabb beltéri árnyékoló, mely nagyszerűen fel tudja dobni a legtöbb helyiség belső terét. Legtöbbször elegánsabb környezetben, irodákban vagy várótermekben, de egyre gyakrabban otthonokban is használják.

Miért a Tamási Árnyékolástechnika?

Cégünk 1978 óta van jelen az árnyékolástechnikában. Ez idő alatt minden erőnkkel arra törekedtünk, hogy a Miskolc és környéki lakosok számára olyan termékeket és árnyékolástechnikai szolgáltatást hozzunk létre, mely garantálja a legjobb minőséget megfizethető áron, de mégis piacképes és hosszútávon fenntartható.

Mindez túl jól hangzik?

Tegyen egy próbát, nézze meg korábbi munkáinkat, informálódjon rólunk és bízza ránk következő árnyékolója beépítését vagy elromlott árnyékolója szerelését és nem fog csalódni!

Munkáink

Gyakran Ismételt Kérdések

Termékeinket minden esetben egyedi igényeknek megfelelő méretben gyártjuk, ezért van szükség a felmérésre és ezért telik 2-3 hétbe mire be tudjuk szerelni megrendelt árnyékolóját.

Igen. Cégünk alapvetően Miskolci székhellyel rendelkezik, ettől függetlenül egész Borsod megyében vállalunk felmérést ingyenes kiszállással.