Rovarbiztos szúnyogháló Miskolc, Kazincbarcika, Tiszaújváros

Szúnyogháló szerelés ingyenes kiszállással

Kiváló minőségű, rovarbiztos szúnyogháló Miskolcon, Kazincbarcikán, Tiszaújvárosban és egész Borsod megye területénÁrnyékolástechnikai vállalkozásunk a teljes munkafolyamatot elvégzi Önnek, a kivitelezésen keresztül, a gyártáson át egészen a beszerelésig, hogy problémamentesen és fejfájások nélkül élvezhesse a szúnyogoktól mentes éjszakákat.

Ha minőségi, saját műhelyben gyártott szúnyoghálóra van szüksége vagy problémája akadt a meglévővel ne habozzon, kérjen tőlünk árajánlatot!

szúnyogháló miskolc

Szúnyogháló típusok

Vásárlóinknak a legszélesebb kínálatot biztosítjuk. Válassza legkiválóbb minőségű, igényeinek megfelelő szúnyoghálót Miskolcon, Kazincbarcikán, Tiszaújvárosban!

pliszé szúnyogháló miskolc

Pliszé

Kompakt, összecsukható és mobilis szúnyogháló 

A pliszé szúnyogháló egy hatékony megoldás a szúnyogok és rovarok távol tartására. Különlegessége, hogy könnyen összecsukható amikor épp nincs már rá szükség, anélkül, hogy le kéne venni a nyílászáróról. A pliszé szúnyogháló minőségi anyagból készül, amely tartós és ellenálló, ezért hosszú távon is hatékony védelmet nyújt a rovarok ellen. Alkalmazása egyre népszerűbb, hiszen könnyen kezelhető és magas szintű védelmet nyújt a kellemetlen és bosszantó rovaroktól.

 

rolós szúnyogháló

Rolós (fel-le húzható)

Mobil szúnyogháló a  jobb szellőztetés érdekében

A rolós szúnyogháló modern és praktikus megoldás a szúnyogok és más rovarok távoltartására. Fel- és lehúzható kialakítása lehetővé teszi a könnyű kezelést, ha egy gyors szellőztetésre van szüksége otthonának felhúzhatja, lehúzva pedig megvéd a legapróbb rovarok ellen is.

tolóajtós oldalhúzós szúnyogháló

Oldalhúzós szúnyogháló ajtóra

Oldalhúzós szúnyogháló ajtóra, erkélyre vagy teraszra

Az oldalhúzós szúnyogháló egy kényelmes és hatékony megoldás a szúnyogok és más rovarok távoltartására otthonunkban. Az oldalhúzos kialakítása miatt általában ajtóra erkélyekre vagy teraszokra szerelik, ahol a praktikus kezelhetősége és egyszerű használata kiemelkedő előnyöket nyújt.

 

Szúnyogháló redőnyre utólag

Szúnyogháló redőnyre utólag is felszereltethető előzetes felmérés után. A felmérés azért szükséges, mert amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő hely a redőny és a nyílászáró között, úgy a szúnyogháló beépítésére csak korlátozottan van lehetőség. Érdemes tehát előre gondolkodni. Nem csak, azért mert ilyen esetben csak néhány szúnyogháló típus szerelhető be, de a redőnnyel egybeépített szúnyogháló ára olcsóbb és kisebb a helyigénye.

redőny szúnyogháló miskolc

Redőny szúnyoghálóval (kombi redőny)

Redőny szúnyoghálóval másnéven kombi redőny egy beépített szúnyoghálóval ellátott redőny, melynek különlegessége, hogy a szúnyogháló a redőnnyel együtt kerül a redőnytokba. A redőnyös szúnyogháló egy praktikus megoldás, amennyiben tisztában van elképzeléseivel és redőnye választásakor szúnyoghálóval is tervez, mivel ezzel a típussal a legtöbb esetben olcsóbban jön ki, mintha külön-külön rendelné meg őket.

Szúnyogháló árak Miskolcon

A szúnyoghálók ára szakemberenként és típusonként változhat. Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb esetben az árakat nm-ben számolják, az összehasonlíthatóság és könnyebb számolás érdekében azonban különböző szúnyogháló típusok között árban mindig találunk különbséget. Egy silány minőségű mágneses szúnyogháló pl. nem lesz olyan árban, mint egy keretes szúnyogháló, de értelemszerűen élettartamban és strapabíróságban nem fogja felvenni vele a versenyt. Ha minőségi szúnyoghálót szeretne és szakember mellett teszi le a voksot, sok oldalon találkozhat tájékoztató jelleggű nm árakkal, azonban érdemes árajánlatot is kérni és összevetni az őket, mert az egyes cégek ugyanazon igényeket más árban állapítják meg.

A Tamási Árnyékolásnál mi 20-30%-os árengedményt biztosítunk más miskolci és környékbeli vállalkozásokéval szemben, annak érdekében, hogy mindenki számára kedvező áron biztosítsuk az elengedhetetlen árnyékolást. 

Kérjen tőlünk árajánlatot és győződjön meg alacsony árainkról és rendeljen tőlünk! Szúnyogháló Miskolcon, Kazincbarcikán, Tiszaújvárosban vagy egész Borsod megyében!

Védje meg családját a vérszívóktól!

szúnyogháló miskolc

Nincs többé álmatlan éjszaka az idegesítő szúnyogok miatt

A fülledt nyári melegben egyre több apró vérszívó vadászik az emberre éjszakánként. Nappal vagy lámpa mellett észre sem vesszük jelenlétüket, de mi sem idegesítőbb, mint mikor az ember egy hosszú nap után végre pihenne, azonban ez az apró vérszívó ott zümmög körülöttünk és csak arra vár, hogy lecsaphasson ránk. Ki szeret reggelente arra kelni, hogy karja-lába viszket vagy gyermeke véres, kivakart végtagjait kell ápolni, ami nem csak csúnya, de fertőző is.

ideges ember mert nincs szúnyoghálója

Nincs szükség többé drága és káros rovarirtó szerekre

A szúnyogok és más rovarok megakadályozására manapság számtalan megoldás létezik, azonban szúnyoghálóval még azelőtt megakadályozhatjuk a rovarok jelenlétét, hogy megjelennének otthonunkban. Nincs szükség nyaranta drága rovarirtó szerek vásárlására vagy rovarirtó eszközökre, mert a szúnyogháló Miskolcon hosszútávú és árban is megtérülő megoldást biztosít családjának.

Miért válasszon tőlünk szúnyoghálót?

Saját műhelyben gyártott szúnyoghálók

Szúnyoghálóinkat miskolci műhelyünkben gyártjuk kiemelt odafigyeléssel és gondossággal immár 44 éve, annak érdekében, hogy a legjobb minőséget biztosíthassuk Borsod megyei vásárlóinknak.

Ingyenes helyszíni felmérés egész Borsod megyében

Rendelését, árajánlatkérését és szúnyoghálója sikeres legyártását követően egész Borsod megye területén felár nélkül megyünk ki a helyszínre és végezzük el a munkálatokat.

20-30% kedvezménnyel

Vállalkozásunk fő szempontja, hogy a legjobb árat garantáljuk a megyében anélkül, hogy ez a minőség rovására menne. Ennek köszönhetően vállalkozásunk és versenytársaink szúnyoghálói között akár 20-30%-os árkülönbséget is tapasztalhat típustól függően.

5 év teljeskörű garancia saját termékeinkre

Minőségi alapanyagokból dolgozunk, ezért minden általunk gyártott termékre 5 éves garanciát vállalunk, a szúnyoghálókra is.

Gyakran előforduló kérdések

A szúnyogháló árak Miskolcon eléggé változóak, és a típustól, mérettől és anyagtól függnek. Általában az árak az ablakok és ajtók méretétől és a szúnyogháló típusától függnek. Az árak általában 15-20.000 forint között mozognak négyzetméterenként.

Manapság a barkácsboltokban vásárolt, saját magunknak felszerelhető szúnyoghálók is hatékonyan védelmet adhatnak otthonának, azonban ezek beszerzése és felszerelésekor extra körültekintéssel kell eljárnunk. Oda kell figyelnünk arra, hogy milyen méretet választunk, vagy méretre vágjuk, illetve, megfelelően szereljük fel a nyílászáróra, mert körültekintő eljárás hiányában munkánk és pénzünk teljesen kárba is mehet. A barkácsboltban vásárolt, mágneses szúnyoghálók élettartama természetesen rövidebb, mint a minőségi alapanyagokból készült, szakember által beszerelt, keretes szúnyoghálóké.

  • Elöregedés miatt bekövetkezett hibák, pl. lyukak, rések a hálón
  • A rosszul felszerelt szúnyoghálón szintén könnyedén bejuthatnak a kisebb méretű rovarok és vérszívók
  • A rossz minőségű szúnyoghálók könnyebben elszakíthatók állatok, gyermekek által vagy egyszerűen elengedhetet a ragasztás és így nem képesek betölteni feladatukat
  • Nem megfelelő méret. Ha saját magunknak szereltük fel szúnyoghálónkat, könnyen beleeshetünk ebbe a gyakori hibába. Ekkor az erőfeszítéseink könnyedén hiábavalók lehetnek.
  • Törött, elhasználódott alkatrészek, rossz minőségű alapanyagok - A minőségtelen vagy öreg szúnyoghálók gyakori problémái, melyek részben orvosolhatók javítással, de sok esetben teljes szúnyogháló cserére lehet szükség

Szúnyogháló munkáink

Itt kereshet minket

Elérhetőségeink

3529 Miskolc, Lévay József u. 64

Telefon:

+36 20 475 2096

+36 20 545 5074

Email: tamasiarnyekolasbt@gmail.com

Kövessen minket itt
Szúnyoghálót szeretne?

Írja meg nekünk igényeit!

A kapcsolatfelvételt követően pár órán belül válaszolunk megkeresésére! Szúnyogháló Miskolcon a legjobb minőségben.